Minus 20%* ved checkout - Gratis fragt

Returnering og reklamation

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på www.living-room.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Ved mindre andet er aftalt, skal du selv afholde returneringsomkostninger. 

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter sende varen retur. 

Meddelelsen skal gives pr. mail info@living-room.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Skulle du mod forventning modtage en transportskadet pakke eller du opdager en skade på produktet. Skal det anmeldes inden for 24 timer, fra modtagelse af pakken. Anmeldelsen skal sendes via e-mail til info@living-room.dk.

 

Reklamation 

Living-Room følger retningslinjerne fra Købeloven og giver 2 års reklamation på dine varer. 

Din mulighed for at få ret i en reklamation kan dog ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller den ved naturlig brug er slidt op inden fristens udløb.

Ønsker du at gøre brug af din reklamationsret skal du sende en mail til info@living-room.dk, med billeder og en beskrivelse af din reklamation, samt inkludere dine oplysninger som ordrenummer/fakturanummer, telefonnummer og adresse. 

Vores reklamationsbehandlingstid ligger på 3-5 hverdage. 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Varen bedes sendes og pakkes ind i original emballage.

Pengene vil komme retur til dig når vi har modtaget pakken og behandlet din returnering.

Når varen sendes retur

Varen bedes sendes retur til:

Møbel Kompaniet ApS (Living-Room),
Blangstedgårdsvej 5
5220 Odense SØ, Danmark

eller indleveres i én af vores butikker i Odense, Taastrup Aalborg eller Sønderborg.